PUBLICITAT

Dallerès destaca la necessitat que el Tribunal dels Drets Humans executi les sentències en temps suficient

  • En el marc de la vicepresidència del Comitè de Ministres del Consell d’Europa, assumida per Andorra el passat 23 de maig,  el Principat presideix la reunió dedicada al control de l’execució de les sentències del Tribunal Europeu de Drets Humans
05062012_josep dalleres
Josep Dallerès, ambaixador extraordinari i plenipotenciari representant permanent d'Andorra prop del Consell d’Europa. Foto: ANA / M.T.
L’ambaixador extraordinari i plenipotenciari representant permanent d’Andorra prop del Consell d’Europa, Josep Dallerès, ha reconegut la necessitat d’examinar noves mesures per assegurar-se que els països executen les sentències del Tribunal Europeu de Drets Humans en temps suficient. Dallerès ha fet aquestes declaracions en el marc de la reunió de Drets Humans del Consell d'Europa que té lloc a Estrasburg des d'aquest dilluns i fins aquest dimecres, i que està presidida per Andorra.
En el marc de la vicepresidència del Comitè de Ministres del Consell d’Europa, assumida per Andorra el passat 23 de maig (sota la presidència de la República d’Albània) el Principat presideix la reunió del Comitè de Ministres dedicada al control de l’execució de les sentències del Tribunal Europeu de Drets Humans.

Durant aquests dies, el Comitè de Ministres tractarà del seguiment de trenta sentències del Tribunal Europeu de Drets Humans relacionades, entre altres, amb la llibertat d’expressió dels periodistes a Azerbaidjan, les persones desaparegudes en el conflicte entre Xipre i Turquia i l’expropiació de les terres per part de l’Estat a la República d’Albània.

Andorra assumirà la presidència del Comitè de Ministres del Consell d’Europa a partir del mes de novembre i fins al mes de maig del 2013.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT