PUBLICITAT

El FC Andorra lluitarà contra el Palafrugell per pujar a Primera

  • L'equip menys golejat de la categoria, amb 29 gols en 34 partits: «L'únic equip que no volia», diu Justo
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Justo Ruiz, entrenador del FC Andorra, no tenia massa clar a qui volia de rival per jugar-se l'ascens a Primera Catalana, però sí sabia qui no volia. Doncs bé, si el Palafrugell, del grup 1 de la Segona Catalana, era el seu neguit, ja el té. «Era l'únic equip que no volia», va assegurar ahir després de conèixer a la tarda el resultat del sorteig realitzat a la seu de la Federació Catalana de Futbol i que va comptar amb la presència d'Emili Puig, gerent del club.

El Palafrugell és, segons va afirmar ahir Ruiz, «l'equip menys golejat de la categoria», ja que en suma 29 gols en contra en 34 partits. «Imagina't», diu el tècnic. El ben cert és que per a l'entrenador del club andorrà «és un equip amb molta història, jo he jugat contra ell com a jugador i és un camp complicat», va afirmar, tot i que va treure pit: «L'Andorra també té molta història». El Palafrugell ha quedat segon al grup 1 amb 62 punts, a quatre del líder i ascendit La Jonquera. Ha sumat 18 victòries, vuit empats i el mateix número de derrotes, mentre que pel que fa a la seva artilleria, tampoc no és massa aclaparadora, ja que ha marcat 49 gols –La Jonquera n'ha fet 63–, tot i que la seva força està «en la defensa», segons Ruiz: «És experta i contundent». «Té jugadors que han estat a Tercera i a categories superiors, i això els fa ser un equip molt complicat», hi va afegir l'entrenador tricolor.

L'AVANTATGE DE LA TORNADA A CASA / Que el matx de tornada sigui a Aixovall és una cosa que beneficia l'Andorra, i Justo Ruiz, que ho sap, el que no vol són confiances ni mitges tintes: «No podem anar allà a especular, a esperar al que pugui passar a casa nostra». Amb tot, Justo assegura que és «un avantatge al nostre favor, però no la podem liar allà».

Per al tècnic, depèn del resultat que es s'aconsegueixi a Palafrugell, «sabrem o no si és positiu». El que sí que té clar el tècnic és que sense màxima intensitat, no hi haurà res a fer contra un equip que, com el FC Andorra, desitja l'ascens a Primera.

L'ANADA, PER DEFINIR / El sorteig d'ahir va definir els enfrontaments, però no va acabar d'aclarir els horaris dels partits. El matx d'anada, a Palafrugell, encara està per definir, tot i que serà o dissabte 9 o diumenge 10 de juny. El club català haurà d'informar ahir l'andorrà de quina és la data final. En tot cas, la tornada serà a Aixovall el cap de setmana següent, això és el dissabte 16 de juny.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT