PUBLICITAT

Mor Francesc Casals, l'exconseller general i excònsol menor d'Escaldes-Engordany

  • Francesc Casals Pantebre,ha mort aquest dilluns als 58 anys. La família rebrà el dol aquest dimarts, i la missa funeral tindrà lloc dimecres a les 11 hores del matí a l'església de Sant Pere Martir d'Escaldes-Engordany.
  • Víctor Naudi, ha lamentat la pèrdua 'sobtada' de Casals, i ha assegurat que 'afecta perquè era un amic i una persona molt entranyable'
04052012_francesc casals
Francesc Casals Pantebre en una imatge de quan era primer secretari del Partit Socialdemòcrata. Foto: ANA / M.T.
L'exconseller general i excònsol menor d'Escaldes-Engordany, Francesc Casals Pantebre, ha mort aquest dilluns als 58 anys. La família de Francesc Casals rebrà el dol aquest dimarts, i la missa funeral tindrà lloc dimecres a les 11 hores del matí a l'església de Sant Pere Martir d'Escaldes-Engordany. L'enterrament serà al cementiri d'Andorra la Vella.
Casals ha dedicat la seva vida a la política, i ha ocupat nombrosos càrrecs. Del 1984 al 1991 va ser conseller de Comú a la parròquia d'Escaldes-Engordany, del 1991 al 1995 cònsol menor, i des del gener del 2001 i fins a l'octubre del 2007 (una legislatura i mitja) va ser conseller general del grup socialdemòcrata, i durant el darrer mandat comunal, del 2007 al 2011 va ser conseller de l'oposició al Comú d'Escaldes-Engordany. A més, des del 2004 i fins al 2009 va ocupar el càrrec de primer secretari del Partit Socialdemòcrata. 

La mort de Francesc Casals ha estat inesperada i hauria estat conseqüència d'una aturada cardíaca. L'exconseller general i excònsol menor patia diabetis i se sotmetia tres cops per setmana a diàlisi. 

El president del Partit Socialdemòcrata, Víctor Naudi, ha lamentat la pèrdua 'sobtada' de Casals, i ha assegurat que 'afecta perquè era un amic i una persona molt entranyable'. Naudi ha recordat que Casals era una persona molt sensible amb el futur del país i molt dedicat a la política i ha opinat que 'tenia una intel·ligència fora de sèrie'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT