PUBLICITAT

Canillo aplica noves mesures en la mobilitat del casc antic

  • L'objectiu és pacificar el trànsit i millorar la seguretat, ja que la zona presentava diferents punts conflictius en l'accés a les escoles

04062012_cami escolar canillo

Imatges facilitades pel Comúd e Canillo sobre la problemàtica actual que es vol resoldre amb les noves mesures adoptades de pacificació del trànsit i la mobilitat dels veïns al casc antic en els horaris de tancament del Camí Escolar. Foto: COMÚ DE CANILLO
Des d'aquest dilluns 4 de juny, el casc antic de Canillo presenta novetats pel que fa a la mobilitat, amb l'objectiu de millorar-ne la seguretat dels veïns de la zona i de la resta de vianants. Segons ha informat el Comú ha través d'un comunicat, la circulació al casc antic presentava diferents punts conflictius en l'accés a les escoles i per l'estretor dels carrers.
Les mesures que s'han adoptat per pacificar el trànsit i millorar la seguretat en la mobilitat del casc antic de Canillo passen primer de tot per una ampliació horària del tancament del Camí Escolar per millorar l'accessibilitat al centre educatiu. L'inici s'avança un quart d'hora i s'inclou el tancament els dimecres al migdia. Així, els horaris han quedat reglats de la següent manera: de dilluns a dijous de les 8.30 hores a les 9.35 hores i de les 16.30 hores ales 17.15 hores; els dimecres de 12.15 hores a les 12.45 hores i els divendres de les 8.30 hores a les 9.35 hores i de les 15.45 hores a les 17.15 hores.

Al mateix temps que s'amplia el tancament del Camí Escolar, durant els horaris de funcionament els seus accessos quedaran tancats al trànsit. S'han instal·lat senyals de prohibit circular i s'ha fixat una direcció única de pujada en el tram del carrer Major comprès entre la Carretera General i Cal Metge.

Només els veïns de la zona podran accedir-hi, però per poder-ho fer de forma controlada hauran de disposar d'una targeta acreditativa que els permetrà en cas de necessitat accedir durant els horaris de tancament del Camí Escolar. La targeta acreditativa l'han de demanar al servei de Tràmits del Comú, i en ella hi constarà la matrícula del vehicle que podrà roda a la zona.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT