PUBLICITAT

L'aigua torna a argumentar els mals resultats a la Fira AIVA

  • Les expectatives del sorteig d'un cotxe es compleixen amb la venda d'unes 3.000 butlletes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La 27a Fira de l'Automòbil va tancar les portes ahir per sota de les expectatives inicials. La presidenta de l'Associació d'Importadors de Vehicles d'Andorra (AIVA), Maite Mas, va indicar que «no hem pogut completar la fira com esperàvem», però que tot i així s'han tancat algunes operacions de venda. El mal temps va ser el principal enemic de la fira, que es va celebrar a l'aparcament del Parc Central de la capital, ja que les pluges constants durant la tarda de dissabte i tot el diumenge van allunyar els visitants. D'altra banda, el sorteig d'un cotxe que es va fer ahir al vespre va aconseguir vendre al voltant de les 3.000 butlletes.

Un any més, la pluja va acompanyar la Fira de l'Automòbil, i el mal temps va rebaixar el nombre de visitants a l'esdeveniment. Mas va indicar que no es poden comptabilitzar les vendes fetes durant la fira, perquè sempre cal esperar al transcurs de la setmana per veure si s'acaben de tancar les operacions. Va reconèixer, però, que «no hem pogut completar la fira com esperàvem», però sí que s'ha tancat alguna venda.

Tot i que el mal temps va ser el protagonista del cap de setmana, amb pedregada inclosa durant la tarda de dissabte, que «per sort no va fer malbé cap vehicle ni res de la fira», a última hora el clima va acompanyar. Passades les set del vespre la pluja va fer una treva i desenes de persones es van acostar a la celebració del sorteig d'un cotxe, pel qual s'havien venut al voltant de 3.000 butlletes al preu de 10 euros. Va ser la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, qui va exercir de mà innocent per treure de l'urna la butlleta premiada. El guanyador no era present al sorteig, però obtindrà un cotxe, i si té la butlleta segellada a la fira, també 3.000 euros.

La presidenta de l'AIVA va explicar que el nombre de butlletes venudes havia estat el previst, i que els diners obtinguts són per pagar el cotxe sortejat, les despeses i l'assegurança de la fira, entre d'altres. Si hi hagués un excedent de diners, cosa que encara no s'ha calculat, es donarien a una ONG, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT