El FC Andorra acaba la lliga amb una derrota a Guissona (4-1)

GUISSONA

Amb el cap posat en la promoció d'ascens i un equip ple de juvenils ,el FC Andorra va posar punt i final a la lliga amb una derrota per 4-1 al camp del Guissona.

Justo Ruíz va donar entrada a Moisés San Nicolás, Walid, Ferré i Bueno en un partit que va estar a punt de suspendre's pel fort aiguat que va caure abans de l'inici. Finalment es va poder jugar i en una primera part insípida per als tricolors, el Guissona va anar al descans dominant 2-0.

En la segona part l'Andorra va ser superior, va dominar però va mostrar problemes de cara al gol. Toscano, de penal, va fer recuperar l'emoció però Ruíz va reorganitzar una defensa de tres i deixant espais el Guissona va sentenciar amb dos gols més.

De cara a la promoció hi ha molts dubtes enlaire, ja que el Torredembarra va celebrar l'ascens a Primera Catalana com a millor segon classificat. En principi, però, els sis segons jugaran i els guanyadors ascendiran.