PUBLICITAT

Primera jornada de portes obertes a la Llacuna

  • El centre va mostrar tota l'oferta cultural i formativa a la ciutadania
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns nens participen al taller de fer joguines amb reciclables. Foto: ANA / M. S.

El Centre Cultural de La Llacuna va obrir ahir les portes a la ciutadania per mostrar tota l'oferta formativa i cultural que es desenvolupa als seus locals al llarg de l'any. Prop de 250 persones es van atansar al Centre i la directora de Cultura i Participació Ciutadana, Patty Bafino, va explicar que la voluntat del Comú de la capital és organitzar aquesta jornada un cop a l'any ja que «està bé que tant els de casa com els de fora puguin conèixer què s'hi fa».

Bafino va deixar clar que la jornada de portes obertes tindrà continuïtat en els propers anys però, va afegir que d'aquí a uns dies es reunirà amb totes les entitats que han participat en l'organització de la iniciativa, l'Institut de Música, l'Escola d'Art, l'Aula de Teatre i Dansa, el Servei de Joventut i l'Àrea de Cultura i Participació Ciutadana, per poder valorar la jornada i «si l'esforç dedicat ha tingut la resposta que tots esperàvem». La jornada va cloure amb el sorteig entre tots els participants a les activitats d'un curs a la Llacuna, que segons el nivell o l'edat, pot tenir un cost de fins a 2.000 euros, entre la matrícula i les mensualitats que s'ofereixen.

La jornada de portes obertes va concentrar una vintena de tallers i tot i que el mal temps va deslluir algunes de les activitats previstes a l'aire lliure, Bafino també va afegir que «és molt interessant organitzar-la un cop l'any, perquè els alumnes poden conèixer les altres escoles». Aquesta primera jornada volia mostrar al públic com funciona el Centre i apropar als visitants les activitats que s'hi fan.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT