PUBLICITAT

'Oh!fertes' més tranquil·les

  • Cau la participació dels comerciants, reduint a una desena els estands, tot i la major implicació de l'ACEL
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Unes dones remenen les ofertes a la inauguració de la fira, ahir Foto: ANA / N. M.

La fira Oh!fertes de Sant Julià de Lòria va arrencar ahir al vespre, amb un total de nou estands venedors, activitats per als més petits per fer més tranquil·les les compres, i estrenant ubicació. El conseller d'Esports i Circulació i Aparcaments, Oliver Alís, va ser l'encarregat d'inaugurar la fira, que compta amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL). El conseller va considerar una molt bona opció, haver traslladat la fira al Centre Esportiu, per la seva situació cèntrica a la parròquia, però va reconèixer que la participació ha baixat, «possiblement a causa de les dates» i la coincidència amb d'altres esdeveniments.

La majoria dels estands són de moda, a preus rebaixats per atraure el màxim de clients. I com a novetat, s'han afegit a la fira activitats per als infants, amb inflables i jocs, «perquè així els adults puguin dedicar tot el temps que vulguin a mirar les botigues mentre els nens juguen», va apuntar Alís, és a dir, que els adults podran fer les compres d'una manera més tranquil·la i pausada.

Ell mateix va valorar molt positivament l'impuls que l'ACEL ha donat a la fira, i la seva decisió d'ubicar-la al Centre Esportiu, tot i que s'hagi reduït notablement la participació dels comerciants. En altres edicions anteriors s'havia comptat amb prop d'una trentena d'estands. Segons Alís, el fet que no s'hagi pogut celebrar abans, i que coincideixi amb d'altres esdeveniments que hi ha al país durant aquest mateix cap de setmana pot haver provocat aquest descens de la participació. Per aquest motiu, va indicar que de cara a l'any vinent ja faran la reserva al Centre Esportiu per poder celebrar la fira en les dates que vulguin, segurament a l'abril.

Bones sensacions

Tot i això, les novetats per als més menuts i la implicació dels comerciants que hi assisteixen fa pensar «que serà una bona fira» i per això el conseller va animar a tots els visitants a fer les seves compres al centre esportiu de Sant Julià de Lòria, va recollir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT