PUBLICITAT

Cinc nedadors de la FAN aspiren al podi en l'Europeu de Petits Països

  • Arias, Feo, Cuñat i els referents Ramírez i Haciane estan cridats a guanyar algun metall als Serradells
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

La piscina dels Serradells acull aquest cap de setmana la tercera edició de l'Europeu de Petits Països de natació i Andorra, amb la delegació més àmplia (39 integrants), aspira al segon lloc juntament amb Luxemburg en una classificació per equips que té Islàndia com a màxima favorita per ser campiona.

A nivell individual també s'esperen resultats. Els dos referents de la natació del país estan mig obligats a guanyar alguna medalla; Mònica Ramírez participarà en els 50, 100 i 200 esquena a més dels 200 estils i aspira al podi en totes les proves, igual que Hocine Haciane en les quatre que hi pren part (100 i 200 braça, 200 estils i 200 papallona). Però també s'espera algun metall per a Oriol Cuñat, en les proves de 50 i 100 esquena, i per als júniors Pol Arias (400 i 1.500 lliures, 400 estils i 200 esquena) i Pablo Feo (50 i 100 esquena).

Per a la resta, segons va afirmar ahir el seleccionador de la Federació Andorrana de Natació (FAN) Sergi Rayo, «han de guanyar experiència en les competicions internacionals». En totes les proves el primer suma 19 punts, el segon 16, el tercer 14 i a partir del quart es va restant un punt per posició. El país que més obtingui en la suma final serà el campió. Islàndia té això ben estudiat: hi han tretze proves diferents i ha dut 13 nedadors. Vol l'or per països.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT