PUBLICITAT

Favre creu que fer el camp de la Rabassa és precipitat

  • El representant de la UEFA prioritza l'Estadi Nacional i Sant Ermengol
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge de la Rabassa fa dos anys, on hi havia el camp de tir Foto: EL PERIÒDIC

Un dels darrers desitjos del president de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Toni Giribet, és el de fer un camp de futbol on hi havia el camp de tir de la Rabassa. De fet ja s'han produït contactes amb el Comú de Sant Julià, que veu amb bons ulls aquesta idea. Si les converses fructifiquen es dissenyarà un projecte per presentar a la UEFA i poder finançar la instal·lació a través del programa hattrick però segons el responsable d'estadis del màxim ens continental, Thierry Favre, és encara precipitat.

Favre no va tancar cap porta a aquesta possibilitat però sí va deixar una cosa ben clara: «Ara aquest projecte no és una necessitat». Tampoc no es tancaria les portes a estudiar la viabilitat, tot i que seria una instal·lació a gairebé 2.000 metres del nivell del mar. En aquest sentit va detallar «la FAF encara no ens ha enviat cap projecte d'aquest estil». El que sí que va insinuar és que hi ha altres prioritats en el cas d'Andorra: «Ara hem de centrar-nos en l'Estadi Nacional, que ja té un projecte aprovat i el camp de Sant Ermengol, que també començarà a fer-se pròximament. Després ja podrem fer d'altres plans, que a Andorra sempre va bé fer més camps de futbol, però s'ha d'anar pas a pas, fer les coses amb tranquil·litat i ben fetes».

Segons va explicar Giribet la idea de la FAF és la d'entregar a la UEFA el projecte del camp de la Rabassa cap al mes d'octubre, amb el temps de marge suficient perquè al novembre pugui ser inclós dins del programa hattrick de la temporada 2012-2013.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT