PUBLICITAT

Andorra signa un conveni de cooperació turística amb Polònia

  • L’objectiu del conveni és continuar incrementant el nombre de turistes polonesos al Principat
01052012_camp polonia1
El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp ha signat el conveni amb la viceministra de Turisme de Polònia.. Foto: SFGA
El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i la viceministra de Turisme de Polònia, Katarzyna Sobierajska, han signat aquest divendres a Varsòvia un conveni de cooperació en matèria turística entre tots dos països. Segons informen des del Govern a través d'un comunicat, l’acord té com a objectiu enfortir i promoure la cooperació en l’àmbit del turisme, fomentar els contactes directes a través dels diferents agents implicats en el sector turístic i totes aquelles accions que contribueixin a l’arribada al Principat d’un major nombre de turistes polonesos.
El Govern recorda que el nombre de turistes polonesos arribats a través d'operadors turístics durant la campanya d'hivern va ser de 1.543, xifra superior a la registrada la temporada 2010-2011, quan en van arribar 1.120. En aquest sentit, l’objectiu del conveni és continuar incrementant l’afluència turística al Principat. L'acord també contribuirà a l’intercanvi d’informació entre els governs d’Andorra i Polònia referent a les estratègies turístiques, el desenvolupament de noves inversions o la recerca de sinèrgies en l’àmbit de la formació en matèria turística o l’anàlisi de mercats.

A l’acte de signatura hi han assistit, per part polonesa, la directora del Departament de Turisme, Maria Napiórkowska; el president de l’Associació Polonesa d’Organitzadors de Turisme, Krzysztof Piątek; el vicepresident de la Cambra de Turisme de la República de Polònia, Andrzej Szymański; el director del Departament de Planificació i Màrqueting de l’Organització Polonesa de Turisme, Robert Kępiński; i la delegada de la secció regional de la Cambra Polonesa de Turisme, Ewa Głębocka, entre d’altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT