PUBLICITAT

Els cònsols dissocien les competències pròpies de les impròpies

  • Els mandataris comunals s'han emplaçat a una propera reunió per aprofundir en mancomunar serveis
01062012_text reunio
Els mandataris comunals a la reunió d'avui. Foto: ANA
La reunió dels cònsols de les set parròquies celebrada aquest divendres ha servit per dissociar quines són les competències pròpies de les administracions comunals i quines són les impròpies que han assumit els comuns i que s'haurien de transferir al Govern, segons han informat els mandataris en un comunicat de premsa. La trobada ha tingut lloc a l'Alberg de la Comella. Durant la reunió han analitzat l’article 4 de la Llei qualificada de delimitació de competències dels comuns en relació a l’article 80.1 de la Constitució.
Els cònsols han valorat cadascun dels apartats de la llei, en base als acords adoptats amb el Govern en les reunions mantingudes durant l’anterior mandat comunal. Així, s’han dissociat les competències pròpies establertes en l’article 80.1 de la Constitució, de les competències impròpies que es deriven de l’aplicació de l’article 4.14 de la Llei qualificada de competències.

Els mandataris comunals s'han emplaçat a una propera reunió per aprofundir en mancomunar serveis i analitzar les competències impròpies que han assumit els comuns i que s’haurien de transferir al Govern.

Els cònsols han explicat a través d'un comunicat que s’ha tractat d’una primera reunió formal per deliberar i cercar punts de consens per assolir un posicionament únic del comuns i així, iniciar, posteriorment, les reunions amb el Govern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT