PUBLICITAT

Dues escoles tricolors a Veneçuela

  • L'Hotels Plaza i l'empresa de Carlinhos ideen un projecte que arrencarà amb un centenar de nens
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carlinhos juga amb els nens, l'estiu passat al campus Carles Riba Foto: ÀLEX LARA

Carlinhos, a través de la seva empresa –C10 Sports– i el FC Hotels Plaza Andorra posaran en marxa aquest estiu, amb el suport de la universitat de Carabobo, dues escoles de futbol sala a Veneçuela, que arrencaran amb més d'una cinquantena de nens en cadascuna.

L'objectiu és inicialment social, ja que es tracta d'una manera de desenvolupar el futbol sala en aquest país però de l'altra és una eina per tenir una nova font d'abastiment de joves promeses. Segons el gerent, Emili Puig, «l'Andorra no deixa de ser un club de la Segona Divisió Espanyola, la millor Lliga del món, i en països en desenvolupament són receptius amb aquestes coses».

Carlinhos té més projectes empresarials com a organitzador d'esdeveniments esportius i per a l'estiu té l'agenda farcida, que es pot veure a la web www.carlinhos10.com. A principis de juny farà dos cursets internacionals de futbol sala a San José i Limón per a la lliga menor de Costa Rica, a finals del mateix mes farà a Aragua i València (Veneçuela) un curs internacionals per entrenadors, un clínic per nens i una conferència de gerència esportiva i administració de clubs professionals que farà Puig, i al juliol es farà un clínic i un campus a Ussana (Itàlia) amb Davide Marfella, i un altre clínic a Fortaleza (Brasil).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT