PUBLICITAT

Pousa, amb la sub-21 després de debutar amb l'absoluta

  • El mig del Pidasa és un dels descartats per Koldo contra Polònia
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pousa, en un partit d'aquesta temporada amb el Pidasa Santa Coloma. Foto: TONY LARA

Cristopher Pousa, que dimecres va debutar amb la selecció absoluta en l'amistós contra l'Azerbaidjan a Frankfurt (0-0) ha entrat en la llista de preconvocats de la sub-21 per al setè partit de la fase classificatòria del Campionat d'Europa 2011-2013.

El migcampista del Pidasa Santa Coloma, que va substituir Adri Rodrigues en el minut 71, és un dels que han caigut de la llista de Koldo Álvarez per al pròxim amistós, demà contra Polònia, i per tant demà ja podrà estar a disposició de Justo Ruíz per a l'entrenament matinal, a les 12.30 hores, i abans de que a la tarda el seleccionador de la sub-21 faciliti la convocatòria definitiva de 18 jugadors.

Els 23 jugadors que estan en la llista inicial, a més de Pousa, són del FC Andorra els porters Dani Vinardell i Oriol Oliva, Armand Fajardo, Àlex Roca, Xavi Llanas, Moisés San Nicolás, Marc Ferré, Leo Alves, Enric Triquell i Víctor Bueno; de l'UE Santa Coloma Filipe Gonçalves i Cristian Orosa; del FC Santa Coloma Gil Sánchez i Samir; de l'Atlético Monzón Xavi Vieira; del Lusitans Sebas Bertran i el meta Jordi Rodríguez; del Badalona Guvevara; del Carmelo Luís Blanco; i del Balma Adam Smith.

El setè partit del Campionat Europeu contra la República Txeca es disputarà el dimarts vinent a les 17.30 hores a l'Estadi Comunal. El dia abans hi hauranels entrenaments oficials i les rodes de premsa en la mateixa instal·lació entre les 16.30 i les 18.00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT