PUBLICITAT

Els terrenys de la Borda Mateu acolliran un centre de 'freestyle'

  • El Grup Maestre començarà la setmana que ve la construcció d'un centre de freestyle indoor de 1.900 metres quadrats, que preveu obrir les seves portes el mes de novembre
34052012_extrem
Simulació de com serà la zona de les rampes. Foto: 360extrem
El Grup Maestre començarà la setmana que ve la construcció d'un centre de freestyle indoor de 1.900 metres quadrats, que preveu obrir les seves portes el mes de novembre. Estarà situat als terrenys de la Borda Mateu, a l'avinguda Santa Coloma, i s'hi podran practicar diferents disciplines freestyle tant amb esquís, skates,scooters o patins. El centre, que s'anomenarà 360extrem, disposarà d'un skatepark de 800 metres quadrats, una zona de llits elàstics, un tapís de gimnàstica artística, i tres rampes per practicar salts, dues d'elles amb un material anomenat snowflex que simula la neu. Tal com han explicat a l'ANA des del Departament de Comunicació de 360extrem, la instal·lació neix amb l'objectiu de ser un referent del freestyle als Pirineus i es dirigeix tant als esportistes professionals que vulguin tenir un lloc per entrenar, com al públic en general.
El centre 360extrem disposarà d'una zona amb un skatepark de 800 metres quadrats, amb mòduls de diferents nivells per accedir amb skate, scooter o BMX, una zona amb un tapís de gimnàstica rítmica i amb uns llits elàstics per fer salts i figures aèries, i una zona amb tres rampes tipus Big jump, dues d'elles amb snowflex per baixar amb esquís o surf de neu, i una tercera de fusta per bicicletes o patins. Totes elles desemboquen en un fosat d'escuma, per no fer-se mal després del salt o l'acrobàcia. 

Des del Departament de Comunicació de 360extrem han explicat a l'ANA que el centre serà únic al sud d'Europa, i que es vol convertir en un referent del freestyle al Pirineu. De fet, el centre similar més pròxim es troba a Suïssa, però no és comparable, i és a Estats Units on aquest tipus d'instal·lacions són més habituals. 

L'atractiu principal per als amants del freestyle serà la proximitat a les pistes d'esquí, per tal de poder fer els entrenaments amb totes les mesures de seguretat, i després posar-los a la pràctica sobre el terreny natural. 

La instal·lació, que serà tota interior, s'enfoca tant al públic professional com als turistes en general. En aquest sentit, entre setmana, durant els matins només obrirà per a clubs i federacions, i a les tardes a partir de la sortida de les escoles i els caps de setmana estarà obert a tothom. Es posaran a la venda entrades diferenciades per a la zona de freestyle, que anirà per torns, i per a la zona d'skatepark

La setmana que ve s'iniciarà la construcció de la nau, de 1.900 metres quadrats, i de l'aparcament, per tal que el nou atractiu turístic pugui obrir les seves portes al mes de novembre d'enguany.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT