PUBLICITAT

La Seu de la Justícia s'amplia amb 140 metres quadrats

  • Rodríguez i Solanes prenen possessió com a batlles i renoven Bea, Richiardi i Bailén
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Richiardi, Bailén, Bea, Rodríguez i Solanes en la presa de possessió, ahir. Foto: TONY LARA

El president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, va anunciar ahir l'ampliació dels espais de la Seu de la Justícia aprofitant un local comercial que ha quedat buit a la planta baixa de l'edifici de les Columnes. Casadevall va indicar que es guanyaran 140 metres quadrats i que es traslladarà la zona d'entrada dels procediments a la planta baixa. El president del CSJ va fer l'anunci durant la presa de possessió de les dues noves batlles, Laura Solanes i Immaculada Rodríguez. Aquestes dues incorporacions permeten cobrir al complet les 12 places de batlle, per la qual cosa es millorarà el ritme de les resolucions dels casos.

Casadevall va explicar que el nou espai que guanya la Batllia acollirà l'entrada dels procediments, i que l'espai que quedi lliure a la primera planta es remodelarà i s'hi farà alguna reforma. Tot i que no és una gran ampliació, el president del CSJ va indicar que l'espai actual és molt ajustat i que almenys es disposarà de 140 metres quadrats més.

D'altra banda, Casadevall va aprofitar per recordar que s'està treballant en un pla per modernitzar i informatitzar la Justícia, que podria estar enllestit en dos anys. En aquest sentit, va exposar que hi ha un estudi previ al seu mandat que ja estava valorat i aprovat i que estimava la inversió en 2,8 milions d'euros. Casadevall va explicar que fins i tot reduint una mica aquest pressupost es podria tirar endavant el projecte, que permetrà, entre d'altres qüestions, introduir l'expedient electrònic judicial o fer les comunicacions per via telemàtica, va recollir l'ANA.

Tot plegat, ha de permetre agilitar els tràmits i millorar el ritme de resolució dels casos.

PRESES DE POSSESSIÓ / A banda de la presa de possessió de les dues noves batlles –Laura Solanes i Immaculada Rodríguez–, també es va ratificar el càrrec de batlle de Cristina Bea, el de magistrat adjunt del Tribunal de Corts a Jacques Richiardi, i de fiscal adjunta a Carolina Bailén. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT