PUBLICITAT

Un 40% dels inscrits a l'Europeu de Petits Països és d'Andorra

  • La competició es disputarà el cap de setmana vinent a la piscina dels Serradells
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Haciane, en la prova de braça dels Jocs dels Petits Estats, a Xipre 2009 Foto: EL PERIÒDIC

Andorra acollirà el cap de setmana vinent la tercera edició del Campionat d'Europa de Petits Països i comptarà amb un 40% de participants del total que s'hi donarà cita. Amb 10 nois i 19 noies el combinat de la Federació Andorrana de Natació comptarà amb 39 nedadors, poc menys del doble dels que ha desplaçat Islàndia (23), 15 en té Gibraltar, 13 Luxemburg i San Marino, 7 Malta, 4 Xipre i 2 Montenegro, per fer un total de 116.

La delegació tricolor estarà encapçalada en la categoria masculina per Hocine Haciane, que disputarà els 200 papallona, 200 i 100 braça, i 200 estils. També hi hauran Gerard Baldrich, Oriol Cuñat, David Días, Jordi Cerro, Younes Raguig, Paco Osuna, Pol Arias, Pablo Feo, Èric Fernández, Èric Areny, Cristo Hernández, David Guardiola, Fèlix Pacheco, Eduard Molinos, Marc Rodríguez, Miguel Oliveros, Guillem Bringué, Rodney Stokes i Dani Fernandes.

En noies Mònica Ramírez liderarà un combinat tricolor que completen Èrika Beleta, Aida Colom, Nàdia Tudó, Carlota Casal, Maria Miralles, Irene Gómez, Aïda López, Clàudia Palau, Sara Pinto, Nerea de Sousa, Marina López, Ariadna Villalta, Chloe Gutiérrez, Naila Gómez, Lea Ricart, Laia Rodríguez i Amina Brihi.

El Campionat d'Europa dels Petits Països és una competició vàlida per fer mínimes per als Jocs Olímpics de Londres que es disputarà a la piscina dels Serradells en la qual hi haurà trofeu a la millor puntuació FINA masculina i femenina i per equips.

Els horaris de dissabte i diumenge són els mateixos: classificatòries a partir de les 10.00 i finals a les 16.00 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT