PUBLICITAT

El PS diu que la declaració de Mas «desprestigia» el Comú

  • «No sé si parlava com a cònsol o com a accionista de Saetde», lamenta Mas
C. G.
ENCAMP

L'oposició socialdemòcrata del Comú d'Encamp està sorpresa per les manifestacions fetes dilluns pel cònsol de la parròquia, Jordi Mas, en relació a la sentència desfavorable en l'afer del Pla de les Pedres. Mas va definir la petició que havia fet el Comú d'Encamp com «desmesurada», unes paraules que no han agradat gens a la minoria, que considera que el que fa el cònsol és «desprestigiar» el Comú, tenint en compte que va ser la pròpia administració la que va determinar que el que s'havia de reclamar són cinc milions d'euros.

«No sé si Mas parlava com a cònsol o com a accionista de Saetde», va ironitzar el conseller socialdemòcrata, Joan Sans. Segons Sans, és «agosarat pensar que la demanda era sobredimensionada quan els tècnics del Comú van realitzar un estudi per determinar la quantia, i no va ser un neguit del senyor Alís», quan estava al capdavant de la corporació.

El PS lamenta que amb aquestes declaracions es deixa entendre que per part de la corporació s'acata la sentència i no es recorrerà, un fet «greu pel mal que fa i pel desprestigi que suposa». El PS és partidari a recórrer la sentència, que exposa que ni Saetde, ni Nevasa ni Canillo han d'abonar les quantitats reclamades pel Comú encampadà.

MANDICÓ PARLARÀ AMB ENCAMP / D'altra banda, el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, va felicitar-se dilluns per la sentència favorable del Tribunal de Batlles i va afegir que ara cal esperar al que decideixi fer la corporació encampadana. La intenció de Canillo és parlar amb Encamp per poder arribar a un acord i evitar un altre plet. El cònsol canillenc va assegurar a l'ANA que a ells els convé que continuï sent vigent el conveni de l'any 1998, i que caldrà veure si des d'Encamp el volen reformular.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT