PUBLICITAT

Els Pereiras han demanat un tercer informe forense

  • L'advocat de la família diu que la resposta de la Batllia ha d'arribar en breu
L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jose Luis Pereiras. Foto: EL PERIÒDIC

El primer informe forense realitzat a Jose Luis Pereiras especificava que es tractava d'un homicidi, el segon, de mort accidental, i tots dos signats per la mateixa persona, Carmen Moreno, cap de Medicina Legal. Cal tenir en compte, però, que el segon va ser elaborat mesos després i sense poder realitzar l' autòpsia. Marc Maestre, l'advocat de la família Pereiras, va explicar a aquest rotatiu que necessiten un tercer informe per saber si poden demanar la nul·litat del segon o impugnar-lo, i que ja van fer la demanda a la Batllia i estan esperant la resposta, «que ha d'arribar en breu».

Aquest tercer informe l'ha de fer «un pèrit de fora d'Andorra, ja que hem perdut tota la confiança amb els d'aquí». Per realitzar-lo, el pèrit hauria d'analitzar els elements de la causa – autòpsia, dos informes forenses, etc – i extreure'n les conclusions que permetessin aclarir els fets.

Maestre va dir que «per lògica el primer informe, realitzat amb totes les proves, és més fidedigne» i, igual que la família, va destacar que «no s'entén de cap manera el canvi de criteri de la forense».

La família Pereiras es qüestiona totes les conclusions del segon informe; el pare de Jose Luis Pereiras es preguntava per què, si havia estat accidental com argumentava el segon informe, «van llençar l'arma a un camp del costat? ¿Per què s'haurien de voler desfer de l'arma? ».

INDIGNACIÓ / La família Pereiras es va assabentar ahir que l'acusat ha tornat a la seva feina i, pel facebook, es lamentaven de la justícia del Principat, «que exposa a la família a poder-se trobar el processat pel carrer».

Demà, dia 31, a partir de les 20 hores, a la gasolinera de Santa Coloma on va tenir lloc la baralla, la família Pereiras ha tornat a convocar una concentració per demanar justícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT