PUBLICITAT

Una sospitosa amistat

  • La Junta de Personal i els pares lamenten que la consellera faci explícit el seu 'bon rotllo' amb la directora del centre espanyol d'Escaldes i ignori a la professora
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pares de l'escola espanyola esperen la sortida dels seus fills. Foto: EL PERIÒDIC

Posem-nos en context. Dijous passat per la tarda, festa de final de curs a l'Escola Espanyola d'Escaldes-Engordany. En la celebració hi fa acte de presència la consellera d'Educació de l'Ambaixada espanyola a Andorra, Margarita Melis. Saluda efusivament a la directora del centre, amb qui manté una estreta amistat. Per al contrari, no té ni una paraula per Nati Sánchez, la mestra que ha rebut una avaluació negativa –Melis forma part del comitè d'avaluació– per, entre d'altres aspectes, ensenyar un nivell massa elevat als seus alumnes. Ni una paraula ni una mirada, asseguren els presents i lamenten tant la Junta de Personal, que engloba els sindicats, com els pares dels alumnes de P4.

Totes dues parts exposen que aquest fet de dijous és només una mostra de la imparcialitat amb que s'ha dut a terme tot aquest afer. «És una escenificació pública que posa en evidència de part de qui està la consellera», exposen.

Són fets com aquests els que els indignen i els que els han portat a enviar un escrit a la subdirecció del Ministeri d'Educació i als sindicats de Madrid. A l'escrit informen de tot l'afers i com de «subjectiva», «arbitrària», «contradictòria» i «immoral» ha estat l'avaluació feta a Sánchez. També deixen constància d'aspectes com els comentaris de caire «sexista i masclista», els quals defineixen com a aspecte negatiu la vestimenta amb faldilles, escots i sabates de la professora.

També lamenten que tant Melis com la direcció del centre, que va avalar l'informe, no acceptessin els suggeriments de la Junta de Personal. Per tot, demanen la dimissió en bloc de la direcció del centre escolar. La de la consellera no cal, ja que plega aquest setembre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT