PUBLICITAT

La Universitat d'Estiu es queda sense president i tindrà menys activitats

  • Portarà com a títol 'Petjades al Món' i tractarà temes com l'educació i les llengües
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Gallo i la coordinadora de la Universitat, Vilana, ahir. Foto: TONY LARA

La 29a edició de la Universitat d'Estiu ha eliminat aquest any la figura del president, així com les activitats complementàries que s'organitzaven al voltant de les conferències, per tal d'ajustar-se a la contenció pressupostària. Segons va explicar la directora d'Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, altres anys es feien taules rodones i en aquesta edició s'ha optat per oferir només les conferències.

Sota el títol Petjades d'Europa en el món, la Universitat d'Estiu d'Andorra es durà a terme del 27 al 31 d'agost i s'inscriu dins de les activitats preparatòries de la presidència andorrana del Comitè de ministres del Consell d'Europa. Aprofitant aquest esdeveniment es parlarà sobre l'educació, les llengües o la protecció dels drets socials, entre d'altres.

El cap de Govern, Toni Martí, serà l'encarregat d'inaugurar les sessions i el doctor en filologia clàssica i professor de la Universitat de París- Sorbona, Carlos Lévy, exercirà de moderador, va informar l'ANA.

Les conferències seran impartides per ponents de diverses nacionalitats i camps professionals com filòsofs, juristes i historiadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT