PUBLICITAT

L'aigua inutilitza l'Alay

  • La calamarsa del cap de setmana provoca desperfectes al parquet i les activitats es traslladen al Poliesportiu
R. MORA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El parquet del pavelló Joan Alay, bufat ahir a la tarda com a conseqüència de l'aigua que ha filtrat. Foto: TONY LARA

La calamarsa del cap de setmana ha tingut conseqüències negatives que afecten a l'esport andorrà, perquè el pavelló Joan Alay romandrà tancat durant un temps encara per decidir. L'aigua va filtrar de manera que el parquet on se situa la cistella més propera al riu es va fer malbé. Amb tot bufat, allò no es pot utilitzar, i els tècnics del Govern ahir ja havien despenjat la lona de separació per impedir l'entrada a la zona afectada dels usuaris. El principal afectat és el combinat nacional de bàsquet, que avui jugava a aquest escenari contra el Columbia Lions de la NCAA americana (lliga universitaria) un partit amistós per començar a agafar ritme de cara a l'Europeu de Petits Països. El matx es trasllada al Poliesportiu.

Segons van confirmar els tècnics del Govern, hi va haver «una important entrada d'aigua per un lateral dels que dóna al Lycée», el que va provocar que el terra estigués bufat i fins i tot trencat. El damnificat és exclusivament el parquet del pavelló, i en cap cas cap estructura. Des del Govern es treballa per accelerar el procés per poder tenir la instal·lació en perfecte estat, tot i que de moment encara no hi ha dates concretes perquè el primer pas és que els perits de la companyia asseguradora del Govern faci una valoració dels danys. «S'ha d'avaluar tot i després pensar en una data per tornar-hi», van manifestar els tècnics de l'administració a aquest rotatiu.

El problema és de menor transcendència pel fet que a finals de maig les activitats esportives que acull aquest pavelló són menys que no pas a meitat de temporada. L'afectat més immediat és el bàsquet sènior masculí, que avui tenia previst jugar a l'Alay un partit amistós contra els Columbia Lions americans, però també la Federació de Futbol, que tenia programat per avui a les 21.30 el duel de tornada de promoció de la lliga de futbol sala entre el PVE 93 i el FS La Massana –3-4 per al PVE93 de l'anada. El BC River Andorra té encara pendent partits dels seus equips de categories inferiors en aquesta recta final de campanya.

Aquesta no és la primera vegada que el pavelló Joan Alay pateix problemes per culpa de les intenses pluges, tot i que fins el moment no havia passat de goteres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT