PUBLICITAT

La selecció ha de rebre avui al Poliesportiu el Columbia Lions

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Estava previst a l'Alay, però les circumstàncies fan que la selecció de bàsquet rebi avui a partir de les 19.00 al Poliesportiu el Columbia Lions de la NCAA, lliga universitària americana i bressol de la NBA.

Els americans són de gira per Europa, i es van posar en contacte amb la Federació Andorrana per poder disputar un duel amistós. Tot ha vingut de meravella a la FAB, que sense recursos econòmics per organitzar i pagar un enfrontament amb cap equip per preparar l'Europeu de Petits Països que comença el 2 de juny –el dia 3 per a Andorra, contra Gibraltar–, rep aquest duel com un regal a cost zero. Això sí, el partit arriba sense que la selecció s'hagi entrenat ni un dia, ja que les sessions comencen la pròxima setmana. «És un duel que a tots ens fa il·lusió pel rival que és. Als jugadors per una cosa òbvia, però no amagaré que a mi també m'ho fa, i molta, perquè sóc un fan total de la lliga de bàsquet universitària», va manifestar ahir el seleccionador, Jaume Tomàs.

ELS CONVOCATS / Per rebre el Columbia Lions, Andorra tindrà a disposició «el nucli principal dels últims anys», segons Tomàs, que assegura que ja es coneixen tots i ja saben com han de jugar. Aquests són els Galera, Mofreita, Oriol Fernández, Olcina, Dani Marín, Farfán, Gallardo, Casals, Sergio Marín, Felipe, Martret i Peral. De la resta de jugadors amb què compta el tècnic andorrà, les absències es deuen per motius acadèmics –els joves són ara en la recta final dels exàmens– però també per lesions. Tomàs destaca el pivot Cinto Gabriel, però sobretot el base Jordi Moliné, un jove de 17 anys que aquesta setmana és operat del trencament del lligament del turmell dret. «Jo crec molt en ell i em sap greu», va assegurar el seleccionador, que pensa en Moliné i també Colom com a bases de futur.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT