PUBLICITAT

Koldo augura «diverses novetats» a l'onze contra l'Azerbaidjan

  • El seleccionador pot fer sis canvis i per tant un dels suplents no podrà jugar l'amistós
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els jugadors de la selecció estiren en l'últim entrenament abans de marxar cap a Alemanya, dilluns a Aixovall. Foto: FAF / SÍLVIA CASALS

Andorra juga avui el primer amistós internacional de preparació per al Premundial del 2014 contra l'Azerbaidjan a Frankfurt (Alemanya) i Koldo Álvarez, que dilluns va fer pública una llista farcida de cares noves va augurar ahir «diverses novetats» en l'onze inicial.

L'alineació titular, però, tampoc no convida a pensar que serà similar a la que debutarà el 7 de setembre al Comunal amb Hongria. Primer perquè de cara al segon amistós –dissabte contra Polònia– set dels convocats per al duel d'avui cauran de la llista i n'entraran set de nous; i segon perquè hi ha peces importants com Marc Vales, Marc Pujol o Rubio lesionats. A més segons la normativa de la UEFA en els amistosos es poden fer un màxim de sis canvis i per tant, dels set suplents un no podrà jugar.

Koldo sí va confirmar que Andorra jugarà, almenys d'inici, amb el 4-2-3-1: «Provarem coses noves per assimilar en aquest sistema. Seran els primers passos de com jugarem quan comenci la pròxima fase de classificació però queda encara molta feina per fer». El seleccionador va definir l'Azerbaidjan com un combinat «físic i de qualitat», un dels que estan millorant a passos engegantits en els darrers anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT