Marc Fernández elimina l'Hotels Plaza en la Copa Catalunya

MANRESA

Marc Fernández, que la temporada passada va militar al FC Andorra quan BP era el patrocinador principal, va ser dimarts a la nit el botxí de l'Hotels Plaza en la quarta ronda de la Copa Catalunya. Un gol seu quan faltava un minut per al final del partit va decantar la balança a favor del Manresa, equip de la Segona divisió B –antiga Primera Nacional A– per un ajustat 4-3 i amb aquesta derrota l'equip de Xavier de la Rosa posa definitivament punt i final a la present campanya.

El Manresa es va avançar amb un gol de l'inspirat Marc Fernández i l'Hotels Plaza va empatar abans del descans, amb un gol en pròpia meta de Flores. Mármol va fer el 2-1 als primers compassos de la represa i Toni i Cabinho van capgirar el marcador abans del minut 30 però al 37 va empatar Adri i Marc va rematar la feina.