PUBLICITAT

La Universitat d'Estiu redueix les activitats complementàries

  • Aquest any s'elimina la figura del president i les activitats complementàries per ajustar-se a la contenció pressupostària
29052012_gallo
La directora d'Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, durant la presentació de la 29a Universitat d'Estiu. Foto: ANA / M.C.
La 29a edició de la Universitat d'Estiu ha eliminat enguany la figura del president, així com les activitats complementàries que s'organitzaven al voltant de les conferències per ajustar-se a la contenció pressupostària. Segons ha explicat la directora d'Ensenyament Superior i Recerca, Meritxell Gallo, altres anys es feien taules rodones i en aquesta edició s'ha optat per oferir només les conferències. Sota el títol Petjades d'Europa en el món, la Universitat d'Estiu d'Andorra es durà a terme del 27 al 31 d'agost i s'inscriu dintre de les activitats preparatòries de la presidència andorrana del Comitè de ministres del Consell d'Europa. El cap de Govern, Toni Martí, serà l'encarregat d'inaugurar les sessions i el doctor en filologia clàssica i professor de la Universitat de París- Sorbona, Carlos Lévy, exercirà de moderador.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT