PUBLICITAT

Justo també defineix els escollits per jugar amb Txèquia i Armènia

  • Tots dos duels pertanyen a la fase de classificació de l'Europeu 2011-2013
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo Ruíz parla amb els jugadors en un entrenament a Aixovall. Foto: TONY LARA

Justo Ruíz també està immers en la feina amb la selecció sub-21, que pròximament tindrà dos partits corresponents a la fase de classificació de l'Europeu 2011-2013.

Hi ha partit el pròxim 5 de juny amb la República Txeca a l'Estadi Comunal (17.30 hores) i el 12 del mateix mes amb Armènia (18.00 h.) i el seleccionador dels petits va començar els entrenaments el 14 de maig amb 33 jugadors.

En les dues darreres setmanes hi ha hagut sessió el 14, el 16, el 21 i el 23 alternant Ordino i Aixovall. L'última setmana de treball abans del matx contra República Txeca, es durà a terme en sessió de tarda, els dies, 28 –ahir–, 29, 30, 31 de maig, 1 i 4 de juny al camp d'Esports d'Aixovall però després de la sessió preparatòria vespertina d'avui el seleccionador confeccionarà una llista de 23 jugadors, i ja el pròxim dijous acabarà de fer els corresponents descarts per quedar-se amb la llista de 18 convocats. Ara mateix la sub-21 ha jugat sis partits d'aquesta fase de classificació i ocupa la darrera posició sense puntuar en un grup 3 que lidera Txèquia, seguida per Gal·les, Montenegro i Armènia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT