PUBLICITAT

La FACA assegura que el pont ha estat pitjor que el de l'any passat

  • Malgrat el bon regust de la campanya de compres, han patit els efectes de la pluja
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Venable, el dia de la seva presentació com a presidenta de la FACA. Foto: TONY LARA

El pont de tres dies de la segona Pasqua s'ha tancat amb un balanç «força positiu» per part dels comerciants. Malgrat això, i en comparació amb el mateix festiu de l'any passat i de fa dos anys, les vendes han estat pitjors, segons va assegurar ahir la presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra (FACA), Susagna Venable.

«Les vendes no han sigut fantàstiques, hem notat moviment només quan no plovia», va manifestar Venable. La presidenta de la FACA va assegurar, però, que almenys l'activitat ha estat superior a la de la resta de caps de setmana d'aquest mes de maig.

S'ha de tenir en compte que el dilluns de segona Pasqua no ha estat una jornada festiva a tot Espanya ni a Catalunya. Sí que ho era a Barcelona, però no ho era, per exemple, a la Seu d'Urgell.

LA CAMPANYA AJUDA / Els comerciants es mostren satisfets amb la presència de la campanya de shopping Alguna cosa es mou a Andorra, que ha «ajudat» en les vendes, sobretot tenint en compte el context de crisi. La campanya s'allargarà fins al dia 31 de maig.

Pel que fa a l'ocupació, i segons dades de la Unió Hotelera d'Andorra (UHA), s'ha assolit el 75%. És a les parròquies centrals on hi ha hagut més moviment, amb ocupacions que han superat el 80%, mentre que a la resta del país els allotjaments s'han omplert entre el 65 i el 70%. Dissabte va ser el dia més fort, seguit de diumenge.

La majoria de les estades dels turistes han estat de dos dies, fet que va permetre que ahir no hi haguessin incidències importants a la carretera.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT