PUBLICITAT

Mas admet que la petició de 5 milions és «sobremensionada»

  • El cònsol afirma que encara no han estudiat la sentència per decidir si la recorreran
EL PERIÒDIC
ENCAMP

El cònsol d'Encamp, Jordi Mas, va valorar ahir la sentència desfavorable que ha emès la Batllia en relació a la reclamació de cinc milions d'euros que el Comú d'Encamp va fer a Ensisa, Saetde i Nevasa per l'explotació de dos telecadires al Pla de les Pedres. Mas va dir que encara no han estudiat la sentència per decidir si la recorreran, però considera que la demanda que va fer el Comú durant l'anterior mandat era al seu entendre «sobredimensionada», i que per tant entén que «la sentència va en aquesta línia».

Mas, durant l'aplec de Sant Romà de Vila, va indicar que encara no han estudiat la sentència, i que tenen la intenció d'asseure's a analitzar-la per decidir quina actuació han de fer. Mas va subratllar que «és una altra sentència que perd el Comú d'Encamp, i per tant l'hem d'analitzar amb les característiques que corresponen», informa l'ANA.

conveni / El cònsol va afegir que la seva opinió personal és que la demanda feta pel Comú «era sobredimensionada», donant a entendre que no li sorprèn la resolució del Tribunal de Batlles. També va recordar que el conveni de Meritxell de 1998, que precisament ell va signar perquè en aquell moment també era el cònsol d'Encamp, establia la utilització dels terrenys fins que no hi hagués una decisió ferma sobre la seva propietat, i que un cop hi fos, les dues parts haurien de tornar a asseure's per negociar la presència dels ginys en aquella zona. En aquest sentit, la sentència de Concòrdia és de l'any 2000, però el conveni de Meritxell encara és vigent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT