PUBLICITAT

Ruíz: «Els equips de Barcelona són els 'cocos' en la promoció»

  • Quatre dels sis grups de la Segona Catalana tenen les dues primeres places definides
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra va segellar el dissabte passat la segona posició al grup 5 a falta d'una jornada perquè acabi la lliga en la Segona Divisió Catalana. Així doncs l'equip de Justo Ruíz s'ha guanyat el dret de jugar la promoció d'ascens i ja se saben quatre dels sis possibles rivals dels tricolors.

Segons l'entrenador, Justo Ruíz, hi ha una cosa ben clara: «Els equips de la zona de Barcelona seran els cocos en el sorteig», va assenyalar.

En el grup 1, amb equips de la zona de Girona, jugarà la promoció el Palafrugell, un equip per a Ruíz «amb tradició de jugar a Tercera Divisió» contra el qual ell va jugar quan era jugador de l'Andorra. En el grup 2 –un dels dos de Barcelona– es juguen el segon lloc el Turó de la Peira, el Llefià i el Premià de Dalt i en el 3 –l'altre de les rodalies de la Ciutat Comtal– s'ha assegurat la plaça el Sant Cugat, un equip «intractable a casa» que tampoc és del gust del tècnic. En el grup 4 –Vallès i Maresme– encara hi ha el títol en joc amb el Granollers, el Sant Quirze i el Gironella com a aspirants i en el 6 –de Tarragona– hi ha el Torredembarra, potser el rival que més agrada al club tricolor: «Diuen que aquest és el segon grup menys fort, després del de Lleida. De tota manera té un equip amb experiència».

El cert és que el grup de Lleida és, per fama i tradició, el que menys nivell té dels sis grups tot i que Ruíz va avisar que l'Andorra tampoc no és un plat de bon gust: «Tothom coneix aquest club i saben que pot ser un rival molt incòmode. No sé si tots voldran l'Andorra però al final som equips que ens hem guanyat la plaça de promoció i realment toqui qui toqui ningú ho tindrà fàcil per pujar».

AMB ELS JUVENILS A ORGANYÀ / El sorteig es farà el dilluns vinent a la tarda, 24 hores després que acabin totes les lligues. L'Andorra, que ja no es juga res, té partit a Organyà i Ruíz ja ha avisat que convocarà més juvenils que de costum, tot i que també jugaran assidus «perquè han de mantenir el ritme de competició».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT