PUBLICITAT

Adéu als 'shows' de primavera

  • Amb un espectacle que va mostrar les quatre estacions, el país s'acomiada d'aquesta iniciativa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una imatge de l'espectacle d'ahir a Escaldes. Foto: TONY LARA

Ahir a Escaldes es va posar la traca final per tancar els espectacles de maig. La campanya Alguna cosa es mou a Andorra va arribar ahir al seu punt màxim i va donar per tancada la sessió de shows que han sigut el tret característic dels caps de setmana del mes. Batallant amb la pluja i les inclemències, amb l'objectiu d'oferir una nova proposta de cara al mes on resulta més complicat atreure turistes.

Fins i tot el títol amb que es va batejar el número d'ahir era molt aclaridor del que va suposar. El Gran Espectacle Final. Sobren més paraules. I és que aquest no va ser com tots els altres shows de dies anteriors. Va ser completament nou i, el més important, va ser massiu.

I va ser diferent per tota la caravana que portava. Fins a una vintena de persones van desfilar a la plaça central escaldenca entre pallassos, malabaristes, equilibristes i tot un seguit d'actors. El número i el tema del moment, les quatre estacions. Molt adient en temps de pluges diluvials com la d'ahir que donen lloc al sol més estiuenc que es pugui recordar.

L'estrena del número també semblava anar acompanyada de la dura climatologia. Primer es van poder veure a una sèrie d'actors deprimits i molt trists que vagaven per l'escenari. Com el mal temps que va estar present ahir tot el dia. I de sobte, van aparèixer una colla de pallassos disposats a animar el personal. Com si el sol hagués sortit, els pallassos van escombrar amb tota la tristor per donar pas a aquest últim espectacle.

El fil conductor van ser unes projeccions àudiovisuals que van introduir les quatre estacions. I és que els audiovisuals i les llums van estar allà des del primer moment. I fins que tot va acabar. Un últim producte de llums i imatges per dir adéu als espectacles de la temporada.

Encara queden els espectacles al carrer del Pas de la Casa. Si la pluja dóna una treva i no treu el protagonisme als animadors, com va passar ahir a la capital. I en pocs dies s'acaben les promocions als comerços, com han estat els concursos premiats amb 6.000 euros. El temps –i ara ens referim a l'espai temporal– dirà si els espectacles tornen l'any vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT