PUBLICITAT

Els bombers surten 15 cops per problemes amb la pluja

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Els Bombers d'Andorra van haver de realitzar diverses sortides durant e dia d'ahir per petites inundacions i problemes a la xarxa de clavegueram. A les 16 hores informaven a través del seu usuari de Twitter que ja arribaven a la desena d'actuacions i a les 18.30 hores van pujar a disset, segons van indicar des del cos.

En tots els casos, però, es va tractar de serveis poc importants van destacar que en cap cas la calamarsa va causar danys. Les zones més afectades van estar Andorra la Vella i Santa Coloma, segons va dir el director de Protecció Civil, Francesc Areny, encara que no va poder facilitar dades de les precipitacions que van caure des de les 14 hores i fins les 16.

A més de les petites inundacions o problemes a la xarxa de clavegueram, es van donar força trucades de gent espantada per la forta tempesta.

Areny va pronosticar que de cara a primera hora del dia d'avui encara s'espera algun xàfec, tot i que amb menys intensitat. Les precipitacions s'aniran dissipant tot i que no es descarta que es pugui produir algun ruixat cap a la tarda i vespre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT