PUBLICITAT

Baró vincula les comissions a una llei de la competència

  • El president demòcrata no especifica si utilitzaran el text proposat pel PS
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Ladislau Baró, durant la celebració de la Diada de Canolich, dissabte. Foto: ANA / M. C.

El president del grup parlamentari demòcrata, Ladislau Baró, va reiterar el passat cap de setmana la voluntat del grup parlamentari Demòcrates per Andorra de «contextualitzar» el debat sobre les comissions bancàries en un àmbit més ampli que inclogui l'articulació d'una llei que reguli la competència.

Tot i que no va voler especificar si els demòcrates prendran en consideració o no la proposició de llei del Partit Socialdemòcrata, Baró va afirmar que en el sí del seu grup hi ha un acord «preconfigurat» que cal acabar de detallar i no serà fins a la propera sessió del Consell General quan faran pública la seva posició.

Baró va ser també un dels assistents aquest dissabte a la Diada de Canolich, patrona de Sant Julià de Lòria. Tot i no voler avançar la decisió de DA de prendre en consideració la proposició de llei sobre la suspensió de l'actualització o revisió a l'alça de les comissions bancàries per a pagaments realitzats amb targetes de crèdit presentada pel PS el passat 12 d'abril, el president del grup demòcrata ha admès que «ens agradaria contextualitzar el debat de la proposició en un marc més ampli». Un marc en el qual s'inclogui el desenvolupament d'una llei de la competència, com ja va posar sobre la taula el Govern, informa l'ANA.

Baró no va voler aclarir si per aquesta «preconfiguració» el grup esmenarà el text que va presentar el partit socialdemòcrata. O si bé optaran per treballar des de zero i construir una llei de la competència. A més, va dir què «serà al Consell General on acabarem de mostrar la nostra posició».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT