PUBLICITAT

Loan és vuitè a Ímola i suma els primers punts de la temporada

  • Bon cap de setmana per a l'andorrà en la 3a cita de la Fórmula Renault 2.0
el periòdic
ímola

La segona cita del calendari de la Fórmula Renault 2.0 Alps disputada aquest cap de setmana al circuit italià d'Ímola va servir a Àlex Loan per sumar els primers quatre punts de la temporada 2012, gràcies a la vuitena posició aconseguida ahir en la segona carrera.

El pilot andorrà, que sortia des de la 18a posició de la graella, va protagonitzar una remuntada espectacular: «Han sortit molt bé les coses després dels problemes d'ahir [per dissabte] amb el xassís i els frens. He disputat la cursa amb unes pastilles de frens diferents i el comportament del cotxe ha estat bo. He tingut molt bones sensacions i he pogut demostrar-me a mí mateix que puc lluitar pels punts a cada cursa?, va dir eufòric.

Dissabte Loan va viure una jornada difícil, marcada pels problemes mecànics i la pluja i va acabar setzè després de ser el 20è als entrenaments lliures. Després del 20è lloc a Monza i la baixa pel problema amb el xassís a Pau, Loan per fi comença a veure els resultats esperats. La pròxima cita serà el 22 de juny al circuit belga d'Spa-Francorchamps.

MEMBRADO venç a platja d'aro / D'altra banda Josep Maria Membrado (Mitsubishi Lancer Evo X) ha aconseguit aquest cap de setmana el primer triomf en el Campionat de Catalunya de ral·lis sobre terra, a Platja d'Aro. L'andorrà, usual en les proves d'asfalt, amplia així les diferències al capdavant de la classificació general. «Ha estat un ral?li molt dur, sobretot les dues primeres especials que estaven molt trencades i t'esgotaven tant físicament com mentalment. Sens dubte, per aquesta raó, el triomf es valora molt més», va assegurar per reconèixer que la clau del seu triomf ha estat «gràcies als temps en la primera especial, potser la més dura del ral·li».

Precisament en aquesta primera especial un altre andorrà, Lluís Bigordà (Seat Ibiza TDi), va haver d'abandonar per un problema mecànic amb el càrter.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT