PUBLICITAT

La plaça de promoció per pujar ja és tricolor

  • L'Alpicat perd abans del duel de l'Andorra, que celebra el subcampionat guanyant el Guissona
I. MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cristian Martínez condueix la pilota en una acció d'atac de l'Andorra contra el Guissona, ahir a Aixovall. Foto: TONY LARA

El FC Andorra jugarà la promoció d'ascens a la Primera Catalana. No li calia, però, ni tan sols jugar el partit vespertí d'ahir a Aixovall contra el Guissona perquè una hora abans de l'inici ja s'havia confirmat que l'Alpicat –únic equip que podia qüestionar-li el segon lloc– havia perdut 0-2 a casa davant l'Alcarràs. El punt que faltava, doncs, ja no era necessari. Justo Ruíz va intentar que els seus jugadors no s'assabentessin de la notícia per evitar relaxament però la grada es va encarregar d'aixafar el pla al tècnic en l'escalfament previ.

Ja ningú sabrà si l'onze tricolor es va veure condicionat pel fet d'estar ja classificat per a la promoció, però li va faltar profunditat. Sobretot en la primera part. Va dominar amb Mejías i Marc Pujol omnipresents al mig del camp però un xut de falta d'Emili que va llepar el travesser al minut 13 va ser l'únic xut amb intencions reals de gol.

El Guissona, que no té res que cridi l'atenció, va tenir prou amb una defensa ben plantada i agressiva per no veure's en perill; i en atac va espantar la parròquia tricolor amb una centrada xut de Verdes que va sortir fora llepant el pal i una centrada que Maikel no va rematar quan ho tenia tot a favor. Poca cosa, però més que l'Andorra. 0-0 al descans.

En la segona part, va ser entrar Riera per Toscano (minut 58) i, tot i que el portuguès no va participar en la jugada, l'Andorra va tenir l'ocasió més clara fins llavors: Cristian va fer una passada al forat i Joël va fer lluir el meta visitant en el colze a colze.

El futbol no millorava per cap banda però el Guissona, que fins i tot s'havia oblidat de fer dues passades seguides, va pagar amb el gol una una errada en el marcatge a Cristian al minut 69; l'internacional va aprofitar la passada de Marc Pujol i davant el porter no va perdonar.

Amb l'1-0 va ser més fàcil. Riera va es va trobar amb el porter al 77 però en el 85, amb tota la defensa del Guissona fent aigües, no va perdonar. El 2-0 va ser la millor manera de celebrar el subcampionat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT