PUBLICITAT

La selecció benjamina arriba als quarts de final en el Francesc Vila

  • València i Espanyol tenen els dos equips en les 'semis' en un torneig d'altíssim nivell
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA I ORDINO

Periodic
Molina -segon per la dreta-, ex tècnic del Vila-real, ahir al camp d'Ordino. Foto: EL PERIÒDIC

La tretzena edició d'un Memorial Francesc Vila que cada any que passa guanya en prestigi internacional per la qualitat dels equips convidats va tenir un nom propi: la selecció benjamina tricolor que dirigeix Jesús Julián Lucendo va aconseguir superar la lligueta inicial. Amb victòries sobre la Real Societat (1-0) i el Hadjuk Split croat (0-2) i una derrota contra l'Sporting de Gijon va acabar com el millor segon i en els quarts de final va ser eliminat per l'Osasuna (0-4). Posteriorment va caure també en la lluita pel cinquè lloc davant la Real Societat (3-1) i avui a les 11.30 hores juga contra l'Sporting per ser setè.

En la categoria alevina la selecció d'Òscar Sonejee va perdre els tres partits de la lligueta amb l'Hadjuk, l'Sporting i l'Europa, va caure amb el Vila-real on juga el fill de l'ex porter i entrenador José Molina (veure foto) i avui juga per l'onzè lloc amb l'Atlètic de Bilbao (10.30 h).

València i Espanyol són els dos únics que tenen els dos equips a les semifinals que avui decideixen els campions a Aixovall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT