PUBLICITAT

L'últim gran 'show' de maig

  • La campanya 'Alguna cosa es mou a Andorra' finalitza a Escaldes amb un espectacle que mostrarà les quatre estacions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Avui es tanca la sessió d'espectacles al carrer amb motiu de la campanya Alguna cosa es mou a Andorra, plantejada des del primer moment com un nou atractiu per millorar el turisme del país durant el mes de maig, quan menys visitants s'apropen al Principat.

Es celebrarà avui a la plaça Coprínceps que es troba a Escaldes-Engordany. Allà des de les deu de la nit es farà la representació del show que ha sigut batejat com el Gran Espectacle Final.

«Es tracta d'una funció que servirà per tancar tot el seguit d'actuacions que s'han anat fent dins de la campanya», van explicar els responsables d'aquesta iniciativa pública engegada per Turisme d'Andorra.

El Gran Espectacle Final no serà com tots els altres shows que s'han anat fent, segons van voler recordar els organitzadors. «Serà completament nou i mobilitzarà a una vintena de persones entre pallassos, malabaristes, equilibristes i tot un seguit d'actors que posaran sobre l'escenari una representació centrada en les quatre estacions», van voler explicar.

La funció comença amb un grup d'artistes avorrits que, «de sobte, es revolucionen amb l'arribada de dos pallassos», van explicar els organitzadors. A partir d'aquí, van manifestar, «l'espectacle estarà assegurat».

El fil conductor seran unes projeccions àudio-visuals que aniran introduint les quatre estacions.

Es començarà amb la primavera i es farà una actuació d'acrobalance –aquesta modalitat tracta de dos equilibristes que crearan diferents figures–, acrobàcies terra i salts.

Per introduir l'estiu, es faran números de verticals i equilibris en una roda. A la tardor, salts amb cintes i l'hivern està representat amb malabars que es crearan a partir una bola màgica.

Al finalitzar, tots els artistes pujaran a l'escenari per donar pas a l'últim espectacle: la Dansa Vertical. Segons expliquen els seus organitzadors, aquest número comptarà amb dos ballarins que faran una actuació penjats d'una corda des de la façana de l'edifici de Mora Banc. L'actuació tancarà també amb una nova projecció àudiovisual.

A part d'aquest espectacle final i com cada cap de setmana en aquest mes de maig, els organitzadors recorden que des de les 10:30 de demà, i com ja es va donar ahir, hi hauran espectacles al carrer cada hora i mitja.

Pel què fa als shows que també es preparen al Pas de la Casa, la darrera ocasió per poder veure els espectacles al carrer serà demà dilluns, amb sessions que començaran a les 10:30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT