PUBLICITAT

Les 'majorettes' animen la festa

  • La comitiva que anunciava l'inici dels actes festius va arrencar al vespre del Parc de la Mola
EVA ARASA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Coordinades Les majorettes de Terrassa, ahir. Foto: TONY LARA

La Festa Major d'Escaldes-Engordany va arrencar ahir al vespre amb un pregó mòbil, que convidava els escaldencs i les escaldenques, així com tots els visitants que es trobin aquests dies a la par- ròquia, a participar dels actes que tindran lloc durant tot el cap de setmana i que s'allargaran fins dilluns, dia de santa Anna. La comitiva estava encapçalada per les pubilles i l'hereu d'Escaldes-Engordany 2010, que van passejar pel centre de la parròquia acompanyats pels trabucaires i per les majorettes de Terrassa (Vallès Occidental).

El grup va sortir de la plaça del Parc de la Mola quan passaven uns minuts d'un quart de nou de la nit. De fet, la passejada de la comitiva es va retardar uns minuts perquè les majorettes van patir un petit contratemps. Res que fos prou important, però, per aigualir l'inici de la Festa Major. Així, quan tota la comitiva es va haver reunit davant de la seu del Comú, els seus membres van començar a recórrer els car- rers de la parròquia fins a arribar a la plaça Coprínceps.

Pocs minuts abans de l'inici del pregó, la pubilla d'Escaldes-Engordany 2010, Sharon Moro, va aprofitar per fer una crida als ciutadans: "Visca Escaldes i que vingui tothom!". La pubilla, que ahir anava acompanyada de les dues dames, la pubilleta i l'hereu, va explicar que aquests dies assistiran a diferents activitats i participaran en els actes de lliurament de premis. Es tracta d'una manera més de contribuir a fer festa i mantenir les tradicions de la parròquia.

Al costat d'aquest vessant més tradicional de la Festa Major, i a pocs metres del Parc de la Mola, els llums de colors, la música i les sirenes de les atraccions anunciaven que la fira ja s'havia posat en marxa. En realitat, tot suma i la festa gran d'Escaldes té oferta per a públics de totes les edats i tots els gustos.

Els actes culminaran dilluns que ve, amb el tradicional Ball de santa Anna al migdia i el castell de focs a la nit. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT