PUBLICITAT

Tenir la Copa del Món 2015-2016, sobre la taula al Congrès de la FIS

  • Albert Coma (FAE) i Conrad Blanch (Ensisa-Grandvalira) encapçalen la delegació a Corea
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Conrad Blanch, el dia que es va fer públic el balanç de la passada Copa del Món. Foto: TONY LARA

Aquest cap de setmana se celebra a Corea el Congrès anual de la FIS, on les diferents delegacions defensen els seus objectius pel que fa als calendaris i proves. Allà hi ha viatjat una delegació andorrana, encapçalada pel president de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Albert Coma, i el director general d'Ensisa-Grandvalira, Conrad Blanch. L'objectiu és proclamar la intenció andorrana de rebre una nova cita de la Copa del Món, en aquest cas per a la temporada 2015-2016.

L'unànime èxit d'organització que va obtenir la Copa del Món Soldeu2012 del passat mes de febrer al Principat serà la principal arma que la delegació andorrana haurà d'esgrimir per obtenir alguna resposta positiva. A més de Coma i Blanch, el viatge el completen Jordi Pujol, director de cursa a Soldeu2012, i el vicepresident de la FAE, Josep Maria Raméntol.

Precisament Pujol fa unes setmanes que va oferir el balanç positiu de la passada cursa andorrana a Suïssa, rebent novament mostres de suport a una candidatura que té al seu favor no només l'èxit de públic i la resposta de les instal·lacions, que són també molt importants perquè la FIS don el vistiplau, sinó especialment les bones vibracions que van rebre les mateixes esquiadores durant les curses, amb una comoditat d'allotjaments i servei de pistes que donen un plus per poder demanar davant del màxima organisme internacional en el món de l'esquí.

Cal recordar que, in situ durant els dies que va durar la cita de Soldeu, els membres de les diferents delegacions, així com les esquiadores i el personal de la FIS desplaçat a Andorra, van elogiar fins i tot el fet que per culpa de les condicions meteorològiques el cap de cursa i tot el seu equip tinguessin la capacitat d'improvisar una nova sortida sense que gairebé es notés per part de les corredores i ni tan sols pels assistents a la cita.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT