PUBLICITAT

La selecció s'enfrontarà al Columbia Lions de la NCAA

  • Serà dimecres 30, tot i que no han començat els entrenaments per l'Europeu
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Brian Barbour és la referència dels Columbia Lions Foto: EL PERIÒDIC

El panorama de la selecció de bàsquet, que ha de disputar l'Europeu dels Petits Països a San Marino, era preocupant perquè d'aquí a la cita continental no tenia previst cap amistós per manca de pressupost. Però la fortuna s'ha posat de cara a la FAB i especialment de cara al seleccionador nacional, Jaume Tomàs, que veu com podrà tenir cert rodatge dels seus jugadors. Dimecres vinent Andorra jugarà a les 19.00 al pavelló Joan Alay contra el Lions de la Columbia University, de la NCAA 1 americana.

Amb tot, l'enfrontament arriba en un moment estrany, perquè el bloc de jugadors andorrans no té cita per començar a entrenar oficialment fins el dia 4 de juny. El Lions de la Columbia University està entrenat per Kyle Smith, té com a referència al seu jugador Brian Barbour –15,5 punts per matx i 4,4 assistències en 30 partits disputats– i ha finalitzat en 6a posició a la Ivy League amb 15 victòries i 15 derrotes.

ZAMORA ARBITRARÀ AL PREEUROPEU / L'àrbitre internacional, Antonio Zamora, arbitrarà tres partits del Preeuropeu femení. Seran els duels Suïssa-Polònia del 27 de juny, Portugal-Hongria del 7 de juliol, i l'Holanda-Eslovàquia de l'11 de juliol. A més, ha estat nominat per l'Europeu C sub-16 masculí i femení de Gibraltar i per a l'Europeu de Petits Països de San Marino on hi serà Andorra.

Per altra part, Mario Bazo serà a Luxemburg per participar per segona vegada al Mini Europe, tot costejant la despesa ell mateix davant la manca de diners de la FAB.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT