PUBLICITAT

Ramirez segueix sense el bitllet per als Jocs de Londres

  • Acaba els 100 esquena de l'Europeu 39a amb 1min 05,77s, lluny del seu millor temps
EL PERIÒDIC
DEBRECEN

Periodic
Mònica Ramirez Foto: TONY LARA

Mònica Ramirez haurà d'esperar encara una mica si vol saber si serà o no als Jocs Olímpics de Londres. Ahir no va poder millorar la seva millor marca en els 100 metres esquena, en la prova de l'Europeu que es disputa a Debrecen (Hongria). Va ser 39a de les 42 que van comptabilitzar la cursa després de tres nedadores retirades.

No era un objectiu fàcil en les dates actuals, perquè Ramirez (19 anys) no està ara en un pic de forma, sinó en un procés de creixement de la temporada, i amb això sobre la taula, les seves opcions de rebaixar la seva millor marca d'aquesta campanya en els 100 metres esquena (1min 05,20s), i el seu rècord personal i plusmarca nacional (1min 03,79s, de fa dos anys a Roma), eren mínimes, tal com ella mateixa ha estat informant durant aquesta setmana.

Això és el que va passar ahir, que la marca no es va batre, tot i que l'andorrana, que tenia el segon millor temps de la seva sèrie (corria en la primera sortida), va assolir també aquesta posició, tot i quedar-se fora de seguir endavant.

Amb aquest resultat, Ramirez s'allunya de la cita olímpica, però encara manté l'opció d'aconseguir una plaça a través de la invitació o wild card, tot i que per conèixer això haurà d'esperar.

El millor temps de totes les sèries va ser per la italiana Arianna Barbieri amb 1min 00,26s, mentre que la seva compatriota Carlotta Zofkova va fer el segon millor crono amb 1min 00,76s. Dins del minut i un segon també va acabar la ucraïnesa Daryna Zevina, amb 1min 00,98s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT