PUBLICITAT

El Govern farà obres de millora en quatre centres escolars

  • L'Executiu ha obert quatre concursos nacionals per dur a terme diverses obres de millora a quatre centres escolars per un import global de 785. 944 euros

23052012_escolaandorrana

Façana de l'ecsola andorrana. Foto: TONY LARA
El Govern ha obert quatre concursos nacionals per dur a terme diverses obres de millora a quatre centres escolars per un import global de 785. 944 euros. Concretament, al centre escolar de Fiter i Rossell d'Escaldes-Engordany es construirà una escala d'emergència i es refaran els patis, a l'escola andorrana de Sant Julià es refaran els sanitaris, a l'escola francesa del Roc d'Andorra la Vella s'instal·larà un ascensor i es condicionaran els accessos i els tancaments, i per últim, s'instal·larà un ascensor a l'escola francesa de Santa Coloma. D'altra banda, el ministre Marc Vila ha informat que el Consell de Ministres ha licitat les obres d'eixamplament de la CG1 a l'alçada de la carretera de Fontaneda, com a pas previ per habilitar tres carrils de circulació des de la plaça Laurèdia per agilitzar el trànsit un cop entri en funcionament una part del vial de Sant Julià. Els treballs tindran un cost d'uns 127.000 euros i s'ha licitat amb caràcter d'urgència perquè estiguin enllestides a finals de setembre.
El ministre Marc Vila també ha informat que aquest estiu es repetirà la prova pilot d'ampliació dels horaris dels museus, incloent algunes millores. Així, tindran un horari continuat de 10 a 19 hores, en lloc de tancar durant dues hores al migdia, s'ampliarà l'horari fins el 16 de setembre i es farà també extensiu a les esglésies. Vila ha informat que el cost de l'ampliació de l'horari és de 42.586 euros, però que es fa perquè l'any passat es van incrementar un 24% els visitants als museus gràcies a l'obertura de 146 hores suplementàries.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT