PUBLICITAT

Deixa al fill de cinc anys a casa i s'emborratxa al bar

  • Demanen dos anys de condicional i tractament per haver-hi abandonat al nen
L. G.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Interior de la batllia, en una imatge d'arxiu Foto: TONY LARA

El fiscal va demanar ahir dos anys de presó condicional i tractament per alcoholisme a un home que va abandonar al seu fill de cinc anys per anar-se'n al bar, a més de no ocupar-se massa del seu altre fill, de nou anys d'edat.

L'acusat va sortir amb el fill de nou anys un dia a les nou del matí, segons es va explicar al judici, i va anar a un bar de la capital. Allà va començar a beure alcohol, deixant el nen «abandonat al bar i amb només un suc de taronja», va declarar el fiscal.

A les tres de la tarda, uns agents van veure el que ocorria al bar, i li van preguntar al nen. Aquests els hi va dir, segons els testimonis policials, que tenia un germà de cinc anys sol a casa.

Els agents van demanar al noi que els hi portés a la seva adreça. Allà, «ens va semblar que la porta estava oberta i sense tancar amb clau segur», i es van trobar el nen de cinc anys «a prop de ganivets, encenedors i només una xocolatina per menjar».

La defensa va tipificar que l'alcoholisme de l'acusat va ser el motiu, a més «d'una addicció, tendència a l'autodestrucció i alteracions greus». Per això, demana tractament amb llibertat. L'acusació veu més greu el cas, ja que no considera abandonament només pel fill de cinc anys a la casa, sinó també pel de nou, ja que no va ser atés mentre hi era al bar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT