PUBLICITAT

L'insult «lelo» origina una baralla que acaba als tribunals

L. G.
ANDORRA LA VELLA

Uns quants gintònics van ser els culpables d'una disputa a un bar de copes a Encamp que va acabar amb un jove andorrà de 22 anys a l'hospital i un resident espanyol de 42 acusat per agressió.

Els fets van ocórrer al 2010, quan el resident va arribar al bar i es va trobar uns amics, que li van convidar a un gintònic. A la seva declaració consta que, després, es va apropar l'andorrà i van parlar amb normalitat. Fins que, segons el primer, el seu company de copes li va preguntar si tenia alguna relació sentimental. Li va dir que si, i després li va tatxar de «marica», segons va explicar l'acusat.

Aquest li va contraatacar dient-li «lelo», fet que no va agradar-li a l'andorrà, que el va empènyer. L'acusat va caure al terra, i segons diversos testimonis, quan es va aixecar li va propinar un cop de puny. Entre uns i altres testimonis va variar si va ser un acte reflexa o va trigar un cert temps.

La fiscalia demana un pagament de 74 euros per una factura a la CASS de la víctima per un tall a la cella. La defensa, com veu responsabilitat per part dels dos, demana eximir a l'acusat del pagament o, al menys, separar en dos la factura i que l'acusat pagui només 37 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT