PUBLICITAT

La Policia treballa amb la hipòtesi que el tirador fos un funcionari

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'impacte de bala a la finestra del domicili del ministre Jordi Cinca. Foto: TONY LARA

La Policia andorrana està treballant en la hipòtesi que el tirador que va disparar contra el domicili del ministre Jordi Cinca sigui un funcionari, segons van confirmar ahir a aquest rotatiu diverses fonts policials. La investigació dels cas és complicada. Pel que fa a aconseguir imatges del vehicle, les probabilitats són baixes, ja que les càmeres de trànsit estan situades relativament lluny de la zona dels fets.

Per altra banda, pel que fa l'arma de l'atemptat, és difícil trobar-ne el propietari. Segons fonts expertes en la matèria, la policia no té registrats tots els rifles de caça del país, ja que abans de 1989 els compradors no estaven obligats a registrar l'arma. Així doncs, la investigació pot allargar-se més del previst per la manca de proves. Resta esperar l'anàlisi de balística i els resultats per saber si la policia obtindrà noves pistes.

Una altra de les hipòtesis fa referència a des d'on es van efectuar els trets. S'ha confirmat que una de les possibilitats que està estudiant la policia és que el tirador hagués realitzat els trets des de la zona de l'Aldosa, a menys de mig kilòmetre del domicili.

L'atac va tenir lloc a les 2.30 hores de diumenge, mentre Cinca i la seva família dormien.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT