PUBLICITAT

La Tres Parròquies espera arribar als 300 participants

  • Hi haurà tres recorreguts: un de 17 quilòmetres, un altre de 10 i el familiar de 4
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Andorra la Vella serà qui acollirà aquest any l'inici i l'organització de la 13a Travessa de les Tres Parròquies amb una previsió de 300 participants. La cursa serà el 17 de juny, i ja s'ha obert el termini d'inscripcions: vint euros per als adults i dotze per als infants i gent gran.

En aquesta ocasió hi haurà tres recorreguts, un de disset quilòmetres, un de deu quilòmetres i un familiar, infantil i per a gent gran, de quatre quilòmetres, que comparteixen tots el darrer tram per unir els participants. El conseller de Joventut i Esports d'Andorra la Vella, Marc Pons, va comentar que gràcies als col·laboradors i al preu de les inscripcions, els comuns de la capital, Sant Julià de Lòria i Escaldes-Engordany han de fer una aportació de 4.000 euros entre els tres, dels 9.000 euros totals del pressupost.

El recorregut més llarg, que és on solen haver-hi més competidors, serà «bastant exigent, però molt maco», segons va manifestar el director de la travessa, Gaspar Pellicer. Se sortirà a les 8.00 del matí des del carrer dels Barrers, de Santa Coloma, amb una pujada de 2.000 metres i una baixada de 1.700 per completar els 17km. Segons va indicar el cap d'àrea d'activitats esportives del Comú d'Andorra la Vella, Josep Tudó, s'ha fet coincidir un tram de la cursa amb el recorregut de la UltraTrail. La distància de 10km i 950m de desnivell, sortirà dues hores més tard de l'alberg de la Comella (10.00), mentre que la cita familiar i de gent gran de 4km i 300m de desnivell s'iniciarà des de l'alberg a les 10.45.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT