PUBLICITAT

Una trentena d'estudiants participen al Campus de català

  • El curs està organitzat pel Govern i l'Institut Ramon Llull
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els estudiants d'una edició anterior del Campus. Foto: EDUARD COMELLAS

Una trentena d'estudiants procedents de disset països diferents inicien avui el 9è Campus universitari de la llengua catalana, organitzat conjuntament pel Govern d'Andor- ra i l'Institut Ramon Llull des de l'any 2003 i adreçat a persones que es formen a l'exterior del domini lingüístic català. La primera part del campus es desenvolupa a Mallorca, mentre que les classes prossegueixen després a Girona i finalitzen a Andorra.

Els alumnes del Campus universitari, una trentena d'estudiants procedents de disset països d'arreu del món (l'Índia, Romania, EUA, l'Iran, el Canadà, la República Txeca, Sèrbia, Portugal, França, Alemanya, l'Argentina, Anglaterra, Espanya, Eslovàquia, Rússia, Itàlia i Hongria), arribaran a Sant Julià de Lòria el diumenge 8 d'agost. Entre avui i el 6 d'agost, els alumnes participen al campus a la localitat mallorquina d'Artà. A més, aprofitaran per fer una visita a Menorca durant el primer cap de setmana d'agost. Posteriorment, entre el 6 i el 8 d'agost, el campus es desenvoluparà a Girona, on visitaran, entre d'altres, la casa i el museu de Dalí.

Els darrers dies del campus, del 8 al 14 d'agost, els estudiants es desplaçaran a Andorra, concretament a Sant Julià de Lòria. Un cop al Principat, faran classes de llengua catalana i diferents visites culturals i de lleure, entre les quals hi ha el Museu del Tabac, el santuari de Canòlich, Naturlàndia i la Seu d'Urgell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT