PUBLICITAT

La 1a Vertical dels Isards és la novetat de la Copa 2012

  • La prova del Soldeu Esquí Club es canvia per la Travessa de Canillo, que serà al setembre
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La Travessa de canillo, a la imatge, es disputarà a la tardor. Foto: ÀLEX LARA

El Soldeu Esquí Club (SEC) aportarà aquesta temporada d'estiu dues competicions en curses de muntanya, totes dues dins de la Copa d'Andorra que encara no ha oficialitzat el seu calendari, mentre molts corredors encara esperen notícies per planificar la seva preparació. La 1a edició de la Vertical dels Isards es disputarà el pròxim 24 de juny, i es canvia així per la tradicional Travessa de Canillo, que ara serà al setembre.

Les inscripcions per la Vertical dels Isards es poden fer fins el 23 de juny a les 19.00 entrant a la plana web del SEC, amb 15 euros si es fa abans del 15 de juny i 20 si es fa després, amb un màxim de 200 participants en categories màster, veterans, sèniors, júniors, cadets, infants i alevins. Hi haurà dos recorreguts: un amb 4,85km i un desnivell de 943m que sortirà de la Plaça Carlemany de Canillo, i un segon de 3,85km i 647m de desnivell amb sortida a la carretera de Montaup, a la sortida del camí de l'Estanyó.

Els pròxims dies la FAM farà públic el calendari definitiu de la Copa 2012, que inclourà aquesta cursa com la gran novetat, a més d'altres ja tradicionals en el seu calendari i per a uns atletes que esperen ansiosos l'inici de la temporada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT