PUBLICITAT

La resposta a la cita amb les plantes i les flors augmenta

  • La fira de la Massana tanca amb un balanç positiu de dinamització per a la vila
GLÒRIA GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una compradora passeja entre els estands de la fira Andoflora. Foto: TONY LARA

La participació a Andoflora, la cita anual amb les plantes i les flors, a la Massana, va tancar ahir la 19a edició amb un balanç positiu de visitants que no només van passejar pel recinte firal sinó que «la percepció general també dels comerciants i restauradors és que la gent s'ha quedat a passar el dia a la Massana» va explicar la consellera de Cultura i Medi Ambient, Jael Pozo, després de l'entrega de premis del concurs d'aparadors. El temps, molt variable el cap de setmana passat, tampoc va perjudicar la fira ja que «ens va acompanyar en totes les activitats programades a l'aire lliure i el fet que s'anunciés mal temps, ens va ser beneficiós ja que molta gent es va quedar a Andorra enlloc de marxar a fora».

Així el cap de setmana silvestre, tema de l'edició d'aquest any també va ser tot un èxit de participació per als artistes i dissenyadors que van fer-hi demostracions i van impartir classes en diversos tallers. Als assidus Daniel Santamaria i Francesc Porres, s'hi va afegir la franco-canadenca Iris Leroyer que composa joies efímeres amb plantes i flors. Andoflora s'acomiada amb l'èxit d'una cita consolidada que dóna visibilitat a l'estranger i que el comú massanenc vol mantenir en el calendari anual.

cap de setmana ATÍPIC / L'èxit de participació a Andoflora coincideix amb un cap de setmana excepcional. Òscar Julián, director de la Unió Hotelera d'Andorra,UHA, va explicar ahir que «tot i que l'ocupació va ser una mica més baixa a les parròquies altes, aquest cap de setmana ha estat excepcional tenint en compte el temps i que es tracta d'un mes amb poca freqüentació». Els establiments afiliats a la UHA van registrar ocupacions que «van del 65% al 70%» amb un lleuger increment de turistes francesos. «La percepció és que hi ha hagut més francès, sens dubte, pel pont de l'Ascensió, però els catalans i espanyols són els que fan més reserves». Les previsions de la UHA en vistes al pròxim cap de setmana que coincideix amb la segona pasqua a França, són de mantenir la tendència o fins i tot millorar-la.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT