PUBLICITAT

Més de 1.700 campions

  • Els corredors, tant professionals com amateurs, omplen els carrers
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Corredors de totes les condicions pugen l'avinguda Carlemany, ahir. Foto: TONY LARA

La tercera edició de la Cursa Popular Illa Carlemany del Dia de l'Esport per a tothom va tornar a superar el seu màxim de participants, arribant a més de 1.700. Els dos recorreguts establerts, de dos i cinc quilòmetres, van oferir la possibilitat de participar a tot tipus de públics, des de professionals fins a famílies senceres, persones amb discapacitats físiques, i de totes les edats. Els guanyadors de la cursa llarga van ser Abdeslam Louah, en 14'15'', i en el femení va repetir la guanyadora de l'any passat, Sílvia Felipo amb un temps de 17'59''.

El temps va respectar, gairebé fins al final de l'entrega de premis, la tercera edició, que va marcar un nou rècord de participació. Inicialment hi havia 1.200 inscrits, i ahir mateix al matí se'n van inscriure prop de 500 més. En definitiva, més de 1.700 campions. L'objectiu d'aquesta cursa, organitzada pel Govern i el centre comercial escaldenc, és promoure hàbits de vida saludable.

El responsable de comunicació d'Illa Carlemany, Andreu Invernón, va fer una valoració positiva d'aquest increment de participació i va destacar l'ambient festiu que es va poder observar durant la jornada, i és que a banda d'esportistes professionals també es van sumar a la cursa tot tipus de corredors. Des de famílies senceres a mares o pares amb nens a coll, amb cotxets de bebè o amb infants de la mà, fins a persones discapacitades, com els participants de Federació Andorrana d'Esports Adaptats (Fadea) o altres corredors en cadira de rodes. Entre els atletes es van poder veure persones destacades com el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, el conseller general Daniel Armengol i diversos consellers d'Andorra la Vella, com Marc Pons, Maika Nin i Jordi Cabanes.

La cursa va començar a les 11 del matí amb la sortida del recorregut més curt, el de dos quilòmetres, i 20 minuts després es donava la sortida de la cursa de cinc quilòmetres. Totes dues començaven a les portes d'Illa Carlemany i van finalitzar al camp d'esports del Consell General.

El primer en arribar a la meta va ser el guanyador de la cursa infantil, Daniel Gonzalves, seguit de Nahuel Carabaña i Nicolas Breil. La primera noia va arribar uns segons més tard, va ser Maria Vidal, seguida de Maria Sabio i Fatima Satour.

Pel que fa a la cursa llarga, el guanyador va ser Abdeslam Louah. Toni Bernadó i Marcos Sanza van completar el podi. Pel que fa a les noies, la guanyadora va ser Silvia Felipo, seguida de Yolanda Castillejo i de Maria Fargues, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT